Heijastinsiirtokuvat

alk. 1,4€ / kpl

Heijastinsiirtokuvan hinta

Pimeässä valoa heijastava siirtokuva. Kuva tai teksti leikataan heijastavalle siirtokalvolle ja voidaan painaa esimerkiksi huomioliiviin tai pipoon. Saat hinnan heijastavalle siirtokuvalle oheisella hintalaskurilla. Hinta siirtokuvalle alk. noin 1,4 € / kpl.

Heijastin siirtokuva

HUOM! Siirtokuvan koko saattaa olla liian pieni toteutettavaksi. Voitte silti toimittaa meille tilauksen, niin voimme arvioida tilanteen.

 

  • Hintaan lisätään aineiston käsittelykulu 40€ (Alv 0%)
  • Pakkaus ja postitus 18€ (Alv 0%)

 

 

  • Ei aloitusmaksua.
  • Pakkaus ja postitus 18€ (Alv 0%)

 

Hinta:   € / kpl (Alv 0%)

Heijastavan siirtokalvon ominaisuudet

Painolämpö: 150 °C
Painamisaika: 12 sekuntia
Paine: 2,5-3 Baaria
Pesu: enintään 60 °C, ei rumpukuivausta

Painettavissa kotioloissa myös silitysraudalla. Täydellisen laadun varmistamiseksi suosittelemme käyttämään siirtokuvaprässiä. Meiltä myös prässäys saatavana erillisenä palveluna.

Yleisimmät heijastavien siirtokuvien käyttökohteet

Heijastavat kirjaimet tai logot T-paidoissa, turvavaatteissa, työvaatteissa, urheiluvaatteissa, vapaa-ajan vaatteissa, laukuissa, takeissa yms.

Toimi näin:

  1. Toimita Painomateriaalit ja Toiveesi Leikkuulinjoista: Aloita lähettämällä meille painomateriaalit, kuten yrityksesi tai seurasi logo. Kerro myös toiveesi leikkuulinjoista ja muista yksityiskohdista, jotka ovat tärkeitä painatuksesi onnistumisen kannalta. Meille on erityisen tärkeää tietää, tuleeko kuvaan taustaväri vai onko kuvan tai tekstin tausta läpinäkyvä.
  2. Graafinen Suunnittelu ja Vektorointi: Bittikarttakuvien, kuten JPEG- tai PNG-tiedostojen, leikkaaminen tarkasti voi olla haastavaa. Tarvittaessa ammattitaitoinen suunnittelupalvelumme auttaa sinua vektoroimaan kuvat, mikä varmistaa terävän ja tarkan painatuksen.

Tarjouspyyntö

Ota yhteyttä / tilaus