Huppari rinta- ja selkäpainatuksella

39€ / kpl

Esimerkkihinta tuotteelle
Men’s Authentic Hooded Sweat, kahdella painatuksella.
Ei sis. Alv 24%.

Tilaa huppari painatuksella

Tutustu uuteen premium-luokan huppariimme, joka on suunniteltu yhdistämään tyyli, mukavuus ja toiminnallisuus. Tämä huppari on valmistettu korkealaatuisesta 280 g/m² kangasseoksesta, joka sisältää 80% kammattua ja renkuloitua puuvillaa sekä 20% polyesteriä. Kolmikerroksinen kangas tarjoaa erinomaisen lämmön ja kestävyyden.

Hupparin kaksoiskerrosinen huppu on varustettu peitetyllä nyörilinjalla ja paksuilla, litteillä kiristysnyöreillä, joissa on nappirei’illä varustetut silmukat. Kengurutasku edessä lisää käytännöllisyyttä, ja erityinen MP3-kuulokeliitäntä mahdollistaa musiikin kuuntelemisen vaivattomasti liikkeellä ollessasi.

Hihansuut, helma ja kädentiet on viimeistelty peitetyillä saumoilla, ja vaatteen suora leikkaus antaa modernin ilmeen. Hupparissa on myös leveämmät helmat ja mansetit, kapeammat olkapäät ja hoikemmat hihat, jotka parantavat istuvuutta ja liikkumavapautta.

Hupparin sisäpuolella on herringbone-kaulusnauha, joka lisää yksityiskohtaisen viimeistelyn tuntua. Voit personoida hupparin painatusten avulla, esimerkiksi rintalogon halkaisijan suositellaan olevan noin 10 cm ja selkälogon 23 cm.

Tämä huppari on saatavilla useissa eri väreissä. Valitse omasi ja nauti yhdistelmästä, joka tarjoaa sekä mukavuutta että tyylikkyyttä jokapäiväiseen käyttöön. Katso lisää värivaihtoehtoja ja tee tilauksesi nyt alla olevasta painikkeesta.

Tutustu paitaan
huppari painatuksella - Mens-Authentic-Hooded-Sweat

Onko muita huppareita?

On! Huppareita löytyy niin vetoketjulla kuin ilman, halpiksista sporttisiin ja kaikissa väreissä. Katso kaikki hupparit päämiehemme sivuilta täällä.

Laita vain meille viestiä mitä tuotteita haluat samalla kun toimitat aineistot niin saat tarkemman hinnan tilaukselle.

Toimi näin:

  1. Valitse tekstiilin väri, koko ja määrät. Tutustu huppariin täällä.
  2. Kerro toiveesi ja toimita mahdolliset painomateriaalit yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla info@pepeco.fi
  3. Ilmoitamme sinulle työn hinnan.

Tilaa t-paita painatuksella

Ota yhteyttä / tilaus